Nr 5, 2006, årgång 41 - Utges av kommunstyrelsen i Sollentuna kommun

Seniordag i september

Den 27 september kl 12.30-16.30 är det Seniordagen på plan 13 i Turebergshuset i Sollentuna centrum. Dagens tema är hjälpmedel. Sverre Jonsson, Civilförsvarsförbundet, talar över temat ”Säkrare seniorer” om hur man undviker fallolyckor. Astrid Barklund, Praktikertjänst, berättar om ASIH, avancerad sjukvård i hemmet. Det blir också information om rehabilitering och hjälpmedel. Under dagen bjuds också på kaffe och smörgås, samt underhållning.
Seniordagen är ett arrangemang i samarbete mellan pensionärsorganisationerna SPF, PRO och RPG samt vård- och omsorgsnämnden i Sollentuna kommun. Ingen föranmälan behövs för den som vill besöka arrangemanget.


Notiser
Socialnämnden söker pengar från länsstyrelsen
Färre besöker familjerådgivning
Barngruppernas storlek minskar
Integrationsintervjuer
Politisk kväll på Blå rummet
Nya förskolor byggs
Nytt häkte i Sollentuna
Kräftfiske i Norrviken
Kulturskolan i nya lokaler
Edsbacka marknad
Seniordag i september

 

Förstasidan
Läs fler nummer av Sollentunajournalen

Skriv ut den här sidan

 

Redaktör: Peter Holstad, epost: peter.holstad@sollentuna.se, tel: 08-579 211 61